Tarieven

€ 185,- Lifestyle reportage
€ 1275,- Geboorte reportage
€ 175,- Zwangerschaps reportage
€ 165,- Love shoot
€ 160,- Personal branding
€ 210,- Familie tot 4 pers
€ 15,-   Per persoon extra

Bij elke shoot krijg je altijd de beste foto’s die bewerkt zijn door Marissa Fotografie. 

Marissa-Fotografie-33

Lifestyle
Zijn jullie net papa en mama geworden of wil je gewoon graag mooie pure, niet geposeerde foto’s? Dan is een lifestyle shoot zeker een aanrader! Tijdens deze shoot kom ik bij jullie thuis en leg ik deze bijzondere tijd vast. Denk bijvoorbeeld aan mooie close-ups, het babykamertje, foto’s van jullie baby en het gezin samen. Een liefdevol persoonlijk moment, een bijzondere herinnering om jaren later op terug te kijken!

Wanneer maak ik een lifestyle shoot? Deze keuze is geheel aan jullie. Sommige gezinnen willen graag dat ik langs kom in de eerste week na de bevalling, de ander na 6 weken of nog later. Het kan wanneer jullie er klaar voor zijn! Deze foto’s worden gemaakt met daglicht.

Geboorte
Wat leuk dat jullie een kindje verwachten! Een speciaal en intiem moment de jullie samen zullen gaan meemaken. Hoe bijzonder is het om hier goede foto’s van te hebben! Met alle liefde leg ik dit graag voor jullie vast. Een geboorte reportage wordt steeds populairder wees daarom altijd op tijd met reserveren. Ik zet jullie dan in mijn agenda en zal altijd, op ieder moment, stand-by staan voor jullie.

Zwangerschap
Wil je graag samen met je partner/kinderen deze bijzondere tijd vastleggen?

Met een zwangerschap reportage ben ik vaak te vinden buiten op locatie. Mijn voorkeur gaat uit naar een mooie heide. Weet je zelf een leuke plek? Ik ben altijd in voor andere ideeën. Wil je liever thuis of beide? We kunnen altijd samen overleggen.

Een zwangerschap reportage wordt meestal gemaakt rond de 30-34 weken.